Aktuelnosti
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Biznis Liga - druga sezona

Biznis Liga sezona 2Colosseum Bowling Centar u saradnji sa Bowling Savezom Srbije, ponovo, od 06. oktobra organizuje Biznis ligu u bowlingu. Kao i prošle sezone u ovoj ligi će se takmičiti mnoge domaće i strane firme, kao i novinari važnijih redakcija u Beogradu. Rok za prijavu ekipa je od 08.09. do 30.09.2008.

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt