Biznis liga
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Colosseum Biznis Liga

Tradicionalna osmogodišnja Colosseum Biznis liga te zove! Povedi svoju firmu (ekipu) u nove pobede! Ujedini je, organizuj, inspiriši, probudi takmičarski duh i dobri rezultati na svim poljima neće izostati! Takodje, ovo takmičenje otvoreno je i za proizvoljno odabrano društvo koje želi dobru zabavu i druženje.

TERMINI ODIGRAVANJA

Početak Biznis lige planira se za 10. oktobar 2016. i trajaće narednih šest do osam meseci. Takmičenje se održava na deset staza, svakog ponedeljka (osim većih praznika). Zbog velikog interesovanja za ovu Ligu, rezervisana su četiri termina, od 18 do 22h u Colosseum Bowling Centru.

NAČIN ODIGRAVANJA

Ukoliko konačan broj prijavljenih ekipa bude prelazio 30, takmičenje će se odvijati u dve grupe, (A grupa i B grupa) paralelno, u istim terminima.

Posle odigravanja prvog kruga, (U grupi A, svako sa svakim, i u grupi B, svako sa svakim), prve polovine tabele ove dve grupe, formiraju novu grupu i bore se "nokaut" sistemom (prvi protiv poslednjeg, drugi protiv pretposlednjeg, itd. Ti, novi pobednici igraju po istom sistemu), i tako dok ne dobijemo konačnog "Pobednika Biznis Lige".

Druge polovine dveju grupa igraju tzv. "Utešni turnir", i bore se (takodje nokaut sistemom) za zvanje: "Utešni pobednik Biznis Lige".

Ukoliko konačan broj prijavljenih ekipa ne bude prelazio 30, takmičenje će se odvijati u jednoj grupi (liga sistemom, svako sa svakim). Deset najbolje plasiranih ekipa, boriće se (po sistemu: 2 najbolje ekipe direktno su se plasirale u polufinale, a ostalih 8 igra 1/4 finale, te, nove 4 ekipe pobednika igraju svoje prvo polufinale, a dve ekipe pobednika iz tog polufinala, igraju novo polufinale sa dva tima koja su se direktno plasirala u tu fazu, za zvanje: "Pobednik Biznis Lige".

NAGRADE

Po završetku Biznis lige, dodeljuju se pehari i medalje za prva tri osvojena mesta, kao i veliki, prelazni pehar, koji stoji u vlasništvu pobedničke ekipe, do dodele nagrada sledeće sezone. Ukoliko se takmičenje bude odvijalo u dve grupe, takodje, Utešnom pobedniku Biznis Lige, dodeljuje se Utešni pehar.

BENEFICIJE UČESNIKA BIZNIS LIGE

Svi učesnici Biznis lige, ostvaruju popust od 40% na individualne i grupne treninge, u bilo kojem terminu, kao i prilikom bilo kakvih poslovnih ili privatnih organizacija u našem Centru (Team building, Dan firme, rodjendani i sl.) tokom cele sezone.

VISINA KOTIZACIJE 23.000,00 RSD ZA CELU SEZONU !!!
(MOGUĆNOST PLAĆANJA NA DVE RATE)
KOTIZACIJA SA 50% POPUSTA ZA ŽENSKE EKIPE!

MOGUĆNOST POSTAVLJANJA REKLAMA I ODRŽAVANJA PREZENTACIJE VAŠE FIRME TOKOM TAKMIČENJA!

PRIJAVE EKIPA DO 05. OKTOBRA!

POČETAK BIZNIS LIGE 10. OKTOBRA.

Za detaljnija pravila Biznis lige pogledajte ili preuzmite ovaj fajl

Ukoliko imate bilo koje pitanje, Colosseum Bowling Centar i Bowling Savez Srbije stoje Vam na raspolaganju.

Sve aktuelne rezultate, tabele, raspored igranja i statističke podatke možete pronaći na sajtu Bowling Saveza Srbije.

Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt