BIZNIS LIGA

Tradicionalna desetogodišnja Colosseum Biznis liga te zove! Povedi svoju firmu (ekipu) u nove pobede! Ujedini je, organizuj, inspiriši, probudi takmičarski duh i dobri rezultati na svim poljima neće izostati! Takodje, ovo takmičenje otvoreno je i za proizvoljno odabrano društvo koje želi dobru zabavu i druženje.

TERMINI ODIGRAVANJA

Početak Biznis lige planira se za 10. oktobar 2017. i trajaće narednih šest do osam meseci. Takmičenje se održava na deset staza, svakog ponedeljka (osim većih praznika). Zbog velikog interesovanja za ovu Ligu, rezervisana su četiri termina, od 18 do 22h u Colosseum Bowling Centru.

NAČIN ODIGRAVANJA

Ukoliko konačan broj prijavljenih ekipa bude prelazio 30, takmičenje će se odvijati u dve grupe, (A grupa i B grupa) paralelno, u istim terminima.
Posle odigravanja prvog kruga, (U grupi A, svako sa svakim, i u grupi B, svako sa svakim), prve polovine tabele ove dve grupe, formiraju novu grupu i bore se "nokaut" sistemom (prvi protiv poslednjeg, drugi protiv pretposlednjeg, itd. Ti, novi pobednici igraju po istom sistemu), i tako dok ne dobijemo konačnog "Pobednika Biznis Lige".
Druge polovine dveju grupa igraju tzv. "Utešni turnir", i bore se (takodje nokaut sistemom) za zvanje: "Utešni pobednik Biznis Lige".
Ukoliko konačan broj prijavljenih ekipa ne bude prelazio 30, takmičenje će se odvijati u jednoj grupi (liga sistemom, svako sa svakim). Deset najbolje plasiranih ekipa, boriće se (po sistemu: 2 najbolje ekipe direktno su se plasirale u polufinale, a ostalih 8 igra 1/4 finale, te, nove 4 ekipe pobednika igraju svoje prvo polufinale, a dve ekipe pobednika iz tog polufinala, igraju novo polufinale sa dva tima koja su se direktno plasirala u tu fazu, za zvanje: "Pobednik Biznis Lige".

NAGRADE

Po završetku Biznis lige, dodeljuju se pehari i medalje za prva tri osvojena mesta, kao i veliki, prelazni pehar, koji stoji u vlasništvu pobedničke ekipe, do dodele nagrada sledeće sezone. Ukoliko se takmičenje bude odvijalo u dve grupe, takodje, Utešnom pobedniku Biznis Lige, dodeljuje se Utešni pehar.

BENEFICIJE UČESNIKA BIZNIS LIGE

Svi učesnici Biznis lige, ostvaruju popust od 40% na individualne i grupne treninge, u bilo kojem terminu, kao i prilikom bilo kakvih poslovnih ili privatnih organizacija u našem Centru (Team building, Dan firme, rodjendani i sl.) tokom cele sezone.

 

  • CYMERA_20181016_234235
  • CYMERA_20181021_110149
  • CYMERA_20181021_110748
  • CYMERA_20181021_111425
  • CYMERA_20181021_111840
  • biznis-liga1
  • biznis_liga
  • bliga2_large