Rodjendani
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Organizacija rodjendana

DRAGA DECO I RODITELJI,

S’ ponosom Vam predstavljamo fabriku radosti i veselja – Colosseum, najveći bowling centar u Srbiji. Pored ogromnog prostora od gotovo 1.200 m2, po kojem deca slobodno mogu da jurcaju i troše svoj višak energije, naš Centar raspolaže sa: 10 najsavremenijih staza za kuglanje, bogato opremljenim kafe barom, bilijar stolovima, elektronskim pikadom, Sony PS4, air hockey-om, stonim tenisom i Nintendo Wee-em.

Kod nas ništa nije nemoguće, Vi samo treba da poželite. Uz rušenje čunjeva, šarene bowling cipelice, sokove, pizze, poklone i sve ostalo što čini rodjendansku žurku, nudimo vam izvor radosti kod dece.

Kod nas deca otkrivaju svoje nove, neočekivane mogućnosti, jer, ovde su svi pobednici! Svaki dan je poseban, ali samo je jedan dan u godini VAŠ DAN!

Želite nesto drugačije za svoj rodjendan?

Zašto ga ne bi proslavili na poseban način?

Spojiti sport i zabavu?

Pitate se kakav je osećaj osvojiti medalju?

MI IMAMO REŠENJE ZA VAS!

Uz prigodne medalje i gomilu fotografija, koje izmedju ostalog imamo u ponudi, rodjendan se pretvara u nezaboravno iskustvo puno čarobnih doživljaja koje deca uzbudjeno prepričavaju u vrtiću i školi, a osećaj ponosa i pobednika koji su doživeli u Colosseum bowling centru, budiće u njima želju za ponovnim povratkom u našu fabriku radosti.

Kako biste imali što bolji uvid, ostvarili dobre popuste i izbegli dodatne troškove, nudimo Vam izuzetno povoljan

RODJENDANSKI PAKET (za šestoro dece, na jednoj stazi)

  • 2 sata bowlinga
  • 2 pizze (12 parčića)
  • 2 soka po detetu (bilo koja 2 soka iz našeg šanka)
  • pozivnice sa mapom
  • poklon slavljeniku - vaučer za besplatno kuglanje
  • animator (služi da savetuje decu tokom kuglanja i organizuje eventualno takmičenje.)

CENA PAKETA IZNOSI 4.500,00 DIN

Maksimalan broj dece na jednoj stazi je šest. Postoji mogućnost spajanja više paketa, u zavisnosti od broja zvanica. U slučaju spajanja 6 i više paketa, gratis korišćenje: Sony PS4, pikada i stonog tenisa. Rodjendansku tortu možete organizovati sami, ili i to zadovoljstvo prepustiti nama.

Dodatne usluge po Vašoj želji:

  • medalje za troje najboljih (cena 1.500,00 din)
  • profesionalni fotograf, slike na CD-u (cena 4.000,00 din).


Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt