Team Building
Pon-Pet 15h - 00h / Sub-Ned 12h - 00h
065.388.88.88

Team Building

Poštovani, u prilici smo da vam, po veoma povoljnim uslovima, ponudimo saradnju u oblasti organizovanja team-building dogadjaja.

Bowling centar Colosseum se prostire na ukupno 1200m2 i u svom sastavu pored deset potpuno automatizovanih bowling staza (FUNK) poseduje još i bilijar stolove, elektronski pikado, Air hockey, Sony Play Stations i stoni tenis. Pored navedenih sadržaja za sport, zabavu i rekreaciju posedujemo i šank sa veoma bogatim izborom stranih i domaćih alkoholnih i bezalkoholnih pića kao i modernu kuhinju u kojoj za svoje goste spremamo različite vrsta hrane (pizze, kanapee, rostilj, itd).


Imamo devetogodišnje iskustvo i sve potrebne resurse za organizaciju mini “sportskih igara” (kuglanje, stoni tenis, pikado, bilijar, Sony PS4, Air hockey, Room Escape) kao i dodelu medalja i pehara pobedničkim ekipama.

Kapacitet Centra je do 300 osoba.

Deo prostora može se pretvoriti u malu “kongresnu salu” pogodnu za prezentacije (projektor, projektorsko platno) kapaciteta do 60 mesta.


Usluge Colosseuma do sada su koristile mnoge ugledne firme: G-Tech, Lilly Drogrie, Pharmaswiss, Telekom, VIP Mobile, Telenor, Philips, Siemens, Bosch, Austrian airlines, Coca Cola, Procredit banka, Hypo banka, Comtrade, Renault, Nokia, NBS, Intel, Hyatt, Uniqa osiguranje, Wiener Stadtische i mnoge druge.Colosseum Bowling Centar

U prijatnom ambijentu Colosseum Bowling Centra očekuje Vas zabava potpuno nove vrste. Bilo da slavite rodjendan ili se opuštate sa prijateljima i porodicom kroz igru, ili za potrebe svoje firme organizujete takmičenje, kapaciteti naše kuglane stoje Vam na raspolaganju.

Colosseum SMS Zona

Da li želite da postanete član Colosseum Bowling Centra? Želite da putem SMS-a dobijate važna obaveštenja o našim promocijama, akcijama, ponudama i popustima? Da? Onda pogledajte detaljnije kako da se i Vi pridružite prijateljima našeg Centra. Opširnije...

Pozovite nas

Colosseum Bowling Centar nalazi se u Zemunu u neposrednoj blizini stadiona fudbalskog kluba "Zemun" i nedaleko od hotela "Zlatnik". Za naše posetioce obezbedili smo parking mesta.

Dobanovačka 56
11080 Beograd (Zemun), Srbija
Telefon: +381 (11) 316 54 03
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Web: www.colosseumbowling.com

Za detaljnije kontakt informacije posetite stranicu Kontakt