NAJBOLJA ROĐENDAONICA U GRADU

FABRIKA RADOSTI

Sa ponosom Vam predstavljamo fabriku radosti i veselja  Colosseum Bowling Centra, najvećeg i najstarijeg bowling cenra u Srbiji sa sjajnom tradicijom koja traje više od 16 godina. Pored prelepo uređenog prostora (1.200 m2), po kojem deca slobodno mogu da se kreću, naš centar raspolaže sa 10 automatizovanih staza za kuglanje i mnogobrojnim uzbudljivim sadržajima koji će oduševiti kako naše najmlađe tako i starije posetioce (bilijar, pikado, vazdušni hokej, košarka, fliper, stoni fudbal, arkadne igre i još mnogo toga).

POGLEDAJTE VIDEO

VRHUNSKA PONUDA

Takođe, kako za decu tako i za roditelje, obezbedili smo bogatu ponudu hrane u vidu kanapea i bezalkoholnih koktel mikseva po izuzetno povoljnim cenama, a koji se mogu servirati u vidu švedskog stola u blizini samih staza.
Po želji, gosti mogu uživati i u ponudi u našem Pizza Bar Grigio , gde u potpuno mirnom i izolovanom porodičnom ambijentu možete uživati u vrhunskoj ponudi naše kuhinje. Kod nas ništa nije nemoguće,

Vi samo treba da poželite. Uz rušenje čunjeva, šarene bowling cipelice, sokove, pizze, poklone i sve ostalo što čini rođendansku žurku, nudimo vam više od radosti za Vašu decu. Kod nas deca otkrivaju svoje nove, neočekivane mogućnosti, jer ovde su svi pobednici!

NAŠI PAKETI

- ZA 6 DECE PO STAZI
- 2 SATA KUGLANJA
- 2 PICE (12 parčića)
- 2 SOKA PO DETETU
- ANIMATOR

PON. - ČET.: 7500 DINARA
PET. - NED.: 8000 DINARA

- NAŠA ILI VAŠA TORTA
- SPAJANJE VIŠE PAKETA
.
- HRANA SA NAŠEG MENIJA

PONUDA ZA RODITELJE

Ukoliko roditelji žele, mogu biti smešteni u separeima odmah iza staza svoje dece, pratiti njihove aktivnosti i na licu mesta konzumirati hranu i piće sa svojim gostima.

Druga opcija jeste da koriste zaseban prostor (kafić ili baštu), koji se nalaze u sklopu našeg Centra, nedaleko od svojih mališana, a opet dovoljno izolovani od buke, gde u potpunom miru mogu kvalitetno provesti vreme sa svojim gostima i usput iskoristiti posebnu ponudu hrane predviđenu za ovu vrstu organizacije, (spoj ekonomičnosti i kvaliteta).

Hrana sa našeg menija za Vašu proslavu.

Poštovani, za Vas smo pripremili kvalitetan paket hrane vrhunskog kvaliteta i ukusa po veoma povoljnoj ceni od 990 dinara po osobi. Meni nije podložan promenama.

- Mini Pite

Mini pite sa sirom, vrhunskog ukusa.

- Kapreze Ražnjić

Ražnjic u kombinaciji sa čeri paradajzom i mocarelom.

- Mini korpice

Savršene mini korpice sa urnebes salatom i pančetom.

- Mini vrap

Izvrsni rolovani mini vrap sa šunkom, sirom i rukolom.

 - Mini korpice

Mini korpice sa kvalitetnom domaćom pršutom.

- Pomfrit & Mini peciva 
 Ukusni komadi krompira i peciva po recepturi naših majstora kuhinje

- Koktel roštilj

Mini juneći ćevapi, rolovano belo meso, aromatični batak, kobasica.

Cena kompletne ponude sa menija: 990 dinara po  osobi.

© Copyright 2022 Colosseum Bowling Centar - All Rights Reserved